Academie clubs

De Eerste Nederlandse Voetbalschool bestaat sinds 1995, maar de afgelopen jaren probeert de Eerste Nederlandse Voetbalschool een nauwere samenwerking aan te gaan met amateurclubs. De Eerste Nederlandse Voetbalschool heeft zeer ervaren trainers in dienst, die als speler en/of als trainer op het hoogste niveau hebben gepresteerd. De ervaring die de trainers van de Eerste Nederlandse Voetbalschool hebben, willen wij als regionale voetbalschool graag delen met de regionale clubs.

Om deze reden heeft de Eerste Nederlandse Voetbalschool de afgelopen jaren een aantal nieuwe diensten ontwikkeld.

De Eerste Nederlandse Voetbalschool kan de regionale clubs ondersteunen, door middel van train de trainer bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten, waarbij de club zelf bepaald hoe hoog de intensiteit is, is het de bedoeling dat de trainer van de club een positieve ontwikkeling doorlopen. De opbouw van de bijeenkomsten, de thema’s van de bijeenkomsten, de structuur van de bijeenkomsten en dergelijke is in overleg met ons als voetbalschool samen te stellen.

Naast de train de trainer bijeenkomsten bied de Eerste Nederlandse Voetbalschool ook techniektrainingen aan, tijdens de techniektrainingen worden de spelers van de club extra getoetst op de technische vaardigheden. De opbouw, thema’s, structuur en welke teams wel of niet kunnen deelnemen, is in overleg met ons samen te stellen.

De Eerste Nederlandse Voetbalschool biedt ook videoanalyses aan, hierbij filmt de Eerste Nederlandse Voetbalschool een wedstrijd of wedstrijden van de club en gaat deze daarna analyseren door middel van het NACSport programma. De Eerste Nederlandse Voetbalschool stuurt de wedstrijdanalyse terug naar de club met een aantal aanbevelingen. Waar nodig is of de vraag is er, kan de Eerste Nederlandse Voetbalschool ook oefenstof meesturen.