Academie spelers

De Eerste Nederlandse Voetbalschool bestaat sinds 1995 en heeft in de jaren daarna een aantal diensten ontworpen. Door middel van de jaren lange ervaring heeft de Eerste Nederlandse Voetbalschool deze diensten kunnen verbeteren en uit kunnen bouwen. Op dit moment heeft de Eerste Nederlandse Voetbalschool een aantal diensten die ervoor moeten zorgen dat het individu zichzelf individueel kan verbeteren, maar daarnaast ook het plezier van het kunnen voetballen ervaart.

De Eerste Nederlandse Voetbalschool biedt reguliere trainingen aan, waarin het individu in groepsverband in staat wordt gesteld om zichzelf te ontwikkelen. Ten tweede bied de Eerste Nederlandse Voetbalschool het individuele begeleidingstraject aan, hierbij gaat het individu een traject in samen met een trainer van de Eerste Nederlandse Voetbalschool.

Naast de reguliere trainingen en het individuele begeleidingstraject bied de Eerste Nederlandse Voetbalschool voetbalkampen, verjaardagsfeesten en voetbaldagen aan, waarbij het individu zichzelf kan inschrijven. Bij deze diensten staat naast de individuele ontwikkeling het plezier in het voetballen centraal.