Geschiedenis

Na een grondige voorbereiding werd in september 1995 de eerste cursus gestart. Met een aantal enthousiaste trainers werden de eerste 50 deelnemers ontvangen en kregen hun eerste trainingen bij de Eerste Nederlandse Voetbalschool. Sindsdien is het iedere zondag een enorme drukte op zondagochtend.

In de loop van de jaren is de Eerste Nederlandse Voetbalschool flink uitgebreid en heeft het op meerdere locaties trainingen gegeven. Op dit moment organiseert de Eerste Nederlandse Voetbalschool de reguliere trainingen in Etten-Leur en Breda.

Daarnaast heeft de Eerste Nederlandse Voetbalschool in de loop van de jaren zelf een aantal grote evenementen georganiseerd, maar ook bijgedragen aan een aantal grote evenementen, zoals het WK Snickers in Frankrijk, voetbalkampen in Nederland en het buitenland, demonstratietrainingen in Ghana, Zuid Afrika, Canada en dergelijke.

Begin augustus besloten Ad en Helma Mouwen dat het tijd was om te stoppen met de Eerste Nederlandse Voetbalschool. Beide personen hebben de Eerste Nederlandse Voetbalschool sinds 1995 op een geweldige manier geleid en vonden het tijd voor nieuwe dingen. Per 1 september 2014 is Nicky Musters de nieuwe eigenaar van de Eerste Nederlandse Voetbalschool. Nicky Musters is zelf begonnen als spelertje bij de Eerste Nederlandse Voetbalschool en was ook al circa 8 jaar trainer bij de Eerste Nederlandse Voetbalschool.

1238847_758619787522217_1686526220_n